Blogg

Veckoslut med snö

Vilket slut det blev på denna vecka med snö som faktiskt låg kvar på backen på morgonen, bakslag i april och aprilväder har man ju hört talats om, men i maj ………… idag söndag tittade i alla fall solen fram det det blev även lite värme av den, det innebar trädgårds och växthusarbete, idag talade jag med mitt stora olivträd om att få flytta ut ifrån växthuset där det har stått i flera utan att ge mig en endaste liten oliv, så vi bestämde tillsammans att det blir en omplantering med ny gjord och större kruka men får då en plats i trädgården, vi testar kom vi fram till.

Vi har även idag plockat bort plåtarna från poolen, satt ihop pumpen och värmaren och nu fyller vi poolen med en del nytt vatten det är mycket trix och mix med det.

Jag har även gett mig på att göra shamanska skallror av små träburkar, jag har ju givetvis fått hjälp av min kära make med att borra och limma och såga. Det är jag tacksam för. Nu är det bara det roliga kvar jag ska pimpa skallrorna med skinn bland annat……….jag lägger ut dem när de är helt klara. Det har även blivit promenader i helgen skönt när man kan gå så länge man vill och inte bry sig om varken tid eller rum.

Jag har även avslutat ett stickprojekt som jag har kört på med ett tag, jag blev riktigt nöjd med mina trädgårds strumpor. det var nog allt denna vecka förutom arbete 2 dagar ledig en dag och arbete två dagar, inte så dumt, nu blir det full vecka som kommer. Sonen fyller år och jag ska till frissan. Jag önskar er ett trevligt slut på denna vecka och en fin kommande vecka. Ta hand om er !!!!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.