Blogg

Vart tar tiden vägen :)

Denna vecka som har gått har jag lyckats klämma in ganska mycket, det har varit julfest på jobbet, vi har varit på julbord på Mall of Skandinavian med övernattning bowling och ett gigantiskt julbord på o´lerys med allt från traditionellt julbord till att bygga sin egen lilla hamburgare, spännande och nytänk. Jag har också beställt en ny änglakortlek som heter änglatarot jätte härlig och väldigt lättsam fina och underbara kort att titta och känna på, den leken kommer jag nog att använda mycket, veckans budskap kommer från den leken.

Sedan kom helgen och gick lika fort, hann verkligen inte med allt jag hade tänkt att göra men det viktigaste hann jag med att ta min långpromenad på söndagen, sedan blev det förstås lite bakning på lördagen, det blev antiinflammatoriskt bröd,  jag tänkte börja att lägga in mer och mer mat som är bra för inflammationer i kroppen. Det är väldigt roligt och spännande att lära sig något nytt. 

Nu är det bara en vecka kvar till julafton, det känns som om denna nästa vecka kommer att springa iväg den också, sedan får vi hoppas att det går lite långsammare för jag ska vara ledig i elva dagar, och det ska bli riktigt skönt. Men som vanligt startar jag min vecka med ett styrketräningspass på morgonen innan arbetet börjar. Jag hoppas att ni alla får en fin vecka.

Kärlek & Ljus Lie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *