Veckans tips

Vad är healing ?

Denna helg har jag åter varit på en healingutbildning, en utbildning http://Mithera Development som jag redan gått ett något år sedan, det finns alltid något nytt man tar till sig eller lär sig. I veckans tips vill jag bara berätta lite om vad healing gör och vad man som kund kan förvänta sig av en andlig healer.

Healing är: läkande, eneregiöverföring, balansering avkoppling, inre kontakt. healing har funnits i de flesta kulturer i tusentalsår och betyder läkning, det finns många olika metoder men det som är gemensamt för healing är att man jobbar med energisystemet, du är en klar kanal från universum/andevärlden ner till kund. Som healer balanserar och harmoniserar energier, det ger en positiv effekt mot trötthet, stress, oro och ger ofta en energikick efter. När man som andlig healer så rör man inte kroppen på kunden utan håller händerna ca 20-30 cm ovanför, känslan kan kännas som varm eller kall, magnetiskt eller pirrigt, behandlingen tar ca 30 minuter, healingen tar på kund där den behövs och jag som kanal kan inte styra vart den ska ta någonstans på kroppen. Healing kan även ges på distans och den energin stärks oftast i och med avståndet. Oftast ger man tre behandlingar ungefär var fjortonde dag för bästa resultat. Healing ersätter INTE traditionell sjukvård, healing är bara ett komplement. Det finns aldrig några garantier av botande.

Healing går även ut på att balansera chakran och chakran är indelade på kroppen med, rot/bas chakrat som är rött, navel/sakralchakrat som är gult, solarplexiuschakrat som är orange, hjärtchakrat som är grönt, halschakrat som är blått och pannchakrat som är indigo, kronchakrat är vitt.

Om du är intresserad av att få 3×30 minuter så kostar det 600 kronor, erbjudandet gäller fram till sista november, antingen behandling hos mig eller på distans.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.