Veckans tips

Tre spännande boktips

Denna vecka blir det tre olika spännande böcker som jag har lyssnat på och som jag verkligen rekommenderar om ni gillar mord och spänning i olika slag……om inte annat så kan du ju köpa eller låna dem nu för att läsa eller lyssna på semestern…..

En helt vanlig familj av Mattias Edvardsson – handlar om en familj där pappan är präst och mamman är advokat och dottern som är 19 år misstänkt för mord……det som är det bästa med boken är att alla tre är med om samma händelse men har tänkt och gjort på sitt eget vis först hör man pappans version och sedan dotterns och sist mammans. Riktigt bra !!!!

Sekten på Dimön av Mariette Lindstein finns i fyra delar jättebra läsning och mycket spännande, författaren har själv varit med i en sekt och har utifrån det skrivit boken som är fiktiv, alltså påhittade personer och händelser utifrån det hon själv varit med om, en lång familje historia i fyra delar………

Silvervägen som är skriven av Stina Jackson är spännande och även otäck emellanåt, det finns en väg långt norrut i Sverige som heter Silvervägen, det finns knappt några boningshus längs vägen och folk kan försvinna spår löst……..

Så bered er på flera timmars spännande bladvändare……….

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *