Blogg

Sol, Vind och Vatten

Denna vecka som har varit har också varit en sådan lite halv knepig vecka med ledighet mitt i veckan, nationaldagen.

Men vilken solig och varm vecka vi fick, jag älskar för egen del denna tid på året, för jag hatar att frysa. det finns även en stor positivitet bland nästan alla de människor som jag känner, allting blir liksom lite lättare. Jag är även otroligt tacksam för att vi byggde vår pool för ett gäng år sedan, någonstans att svalka sig när solen blir för het.

Det har även varit en del plantering, jobb i trädgården och i växthuset, men det blir bra i slutändan. Nu är det två veckor kvar till midsommar en helg som jag gillar, lite lagom magisk och mystisk, ljuset och alla blommor.

Det har varit mycket grillat nu sista dagarna och det är himla trevligt, man kan nog grilla det mesta i matväg och det är kul att prova på olika saker.

Jag vill inte bara att denna sommar ska rinna iväg, jag vill verkligen kunna stanna upp och njuta av nuet, livet och det jag gör just nu. Jag och en god vän kommer att ordna ett event här hos mig snart, jag kommer att skriva mer om det snart. Det kommer att bli jätte härligt. Ha en fin vecka !

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *