Blogg

Sol, värme & Midsommar

Veckan som varit gick snabbt med tanke på att vi var lediga fredagen och att jag tagit ledigt torsdagen och det var riktigt skönt, att bara vara och få en del återhämtning, det är så viktigt för mig att ha dessa dagar då och då.

Tre dagars arbete blev det och sedan blev det helg, vi hade besök av både vänner och syster med man, vi spelade vollyboll i poolen, vi körde trekamp och vi gick en kortare tipspromenad, det gjorde ni bra tjejer. Vi åt gott och vi drack gott och vi drack mycket vatten. Det var så härligt och trevligt. Nu är det snart en ny vecka som stundar och jobb ett par veckor till innan jag går på semester. Vi gjorde även en egen midsommarstång kanske inte den vackraste men den är en viktig del i firandet.

Midsommarhelgen är nog den helg på hela året som är viktigast för mig. Att träffas och äta gott och göra roliga saker tillsammans, sedan är ju denna helg väldigt magisk, en helg då man manifesterar och släpper. Nu ska jag njuta av lugnet och stillheten när alla har åkt hem, det är ännu några timmar kvar på denna fina och magiska midsommar helg. Ta hand om er så hörs vi igen snart.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *