Blogg

Mjöl växter och frisk

Rena luften : Gröna växter får oss att må bra och många har renande egenskaper satsa på dessa. Fredskalla, Rosenkalla, Murgröna, Spjutbräken, Guldpalm, Benjaminfikus och svärmorstunga.

Ett tips är att åka till en växthandel och gå runt och titta på dessa växter och känn efter vilka som skulle passa dig innan du bestämmer och köper.

Det är ju faktiskt så att man blir glad av gröna växter.

Håll dig frisk : Ät mycket grönsaker, minst 500 g per dag. Var måttlig med kött, alkohol och socker. Varje dag är inte en fest. Öka vardagsrörelsen och minska inaktiviteten. Träna rejält pulshöjande och belasta dina muskler regelbundet. Planera in tid för återhämtning och vila.

Teff är det naturliga glutenfria sädesslag med en mild nötig smak. Det innehåller 4 superkrafter, 1. Protein innehåller 8 av de 9 livsviktiga aminosyror som vi inte själva kan producera i kroppen. 2. Rikt på kostfiber som blir mat åt de goda bakterierna i tarmarna. 3. Består av komplexa kolhydrater som ger lång mättnad, lågt GI (Glykemiskt Index) och stabilt blodsocker. 4. Rikt på mineraler, framför allt kalcium, magnesium och järn.

idag blev veckans tips 3 olika, på grund av att jag inte kan bestämma mig, men de var så korta så jag tänkte att det fungerar med alla tre.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *