Blogg

Magi & Meditation

En härlig sista vecka i augusti, varmt och soligt, många fina möten på jobbet och meditation varje morgon, så härligt. Mycket förberedelse inför helgen då jag träffade mina fina medium kollegor, sista helgen i mars så diplomerade vi oss hos http://Mithera Development och då bestämde vi att vi skulle ses i slutet på sommaren, sista helgen i augusti, vi hade bestämt att träffas vid Omberg utanför Ödeshög och Vadstena. Det blev en underbar helg, vi vandrade upp på berget till en magisk utsikt, där vi satte oss och mediterade en lång stund, sedan blev det fika. Vi bodde på ett vandrarhem som heter Tåkern, gammalt och mysigt. Vi fortsatte vår vandring på lördagen med att besöka Alvastra klosterruin, och Mary Keys strand så vackert. Vi pratade mycket och skrattade jätte mycket, delade erfarenheter och drack ett och ett annat glas gott vin, riktigt jäkla mysigt, nästa gång vi ses blir i februari. Nu lägger jag minnena från denna helg på hårddisken, så att jag kan plocka fram dem när jag känner för det.

Nu har jag börjat på en kurs online, Intuition & Klarsinnen, jag har precis öppnat första delen så spännande, och den 16 september ska jag köra en 30 dagars utmaning med 800 kcal per dag i två veckor med recept och tips och pepping i grupp, båda dessa kurser är en del av det jag är intresserad av och skulle vilja jobba med på heltid. Jag har en sittning på lördag och sedan blir det grillkalas tillsammans med dem vi ska kryssa i Karibien med i januari. Trevligt ! Ha en jättefin vecka och ta hand om er allihop.

Kärlek & Ljus Lie

1 reaktion på ”Magi & Meditation

  1. Så tacksam för vår tid tillsammans i helgen. Att få till en återträff med så många närvarande var fantastiskt! Önskar dig en inspirerande och utvecklande vecka med härliga medmänniskor som du möter❤️ Kram å tack för att du finns i mitt liv🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.