Blogg

Livet på landet

Vi startade veckan med träning och det är så skönt, jag älskar att träna. Veckan fortsatte med att jag är så trött, måste vara efter influensan jag hade…. det gick bra på dagarna med jobbet men kvällarna ….jag orkade ingenting. Efter tre dagar av plantering av gurkor så stod dom upp typ 1 dm…ok tänkte jag dags att plantera om, jag läste på och insåg att dem bara hade fått värme men inget ljus…så gör om och gör rätt ut i växthuset och planterade om i djupare krukor så fick dom även stanna i växthuset typ 18 grader puuhh…. jobbigt att odla. Nu är växtlampan på.

Helgen har rullat på och i lördags var det dags igen…..strömavbrott med stort S…det blåser och blåser, grannarna hade ett hemmabyggt växthus och det låg som ett trasigt korthus…synd trasigt glas är aldrig bra för djuren här ute…

Så inget mer särskilt denna vecka, ta hand om varandra och mys på. Njut av livet.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *