Blogg

Lite blogg om veckan som gått

Veckan som gått försvann i en rasande fart, det var fullt upp på jobbet, nya kunder vilket jag alltid tycker är spännande, härliga kunder som hjälper till med både det ena och det andra och som jag tycker ska bli uppskattade för det jobb dom gör, så en fika kupong eller två är inte dumt.

Jag hade även en healing här hemma i mitt behandlingsrum, det händer mest att jag ger healing på distans men nu blev det hemma och jag kände mig taggade eftersom jag precis har gått en kurs i transhealing. Det är alltid spännande med healing och vad som händer.

Jag jobbade även på med att få ihop min mans nära och kära och vänner för ett litet annorlunda kalas vi blev 14 personer, och ville åka dagskryssning till Åland i lördags, men det var inte det enklaste, jag ringde och skulle boka men fick till svar att nej tyvärr har vi inte så många platser kvar på anslutningsbussen, ok vad tråkigt hur gör vi nu, jag som varit sugen länge på att dansa….dagen efter ringer jag igen men frågar då om dom inte kan tänka sig att sätta in en extra buss, vi vill ju så gärna åka på kryssning…. så det blev en extra buss och vi hade så otroligt roligt med dansbandet Barbados… full fart, värsta draget….. så det blev en lyckad resa och min man var supernöjd, vilket var det viktigaste, idag är jag trött i benen men nöjd efter allt dansande, så idag är det bara återhämtning, för i morgon börjar en ny arbetsvecka och måndagen inleder vi med mannens födelsedag….. så ha en fin vecka så hörs vi i slutet på denna. Ta hand om er!!!!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.