Blogg

Lite av varje

Denna vecka som har varit, har jag varit själv hemma mannen har varit i Dalarna på ett jobb, jag och katterna har myst, temperaturen har varit ganska låg denna vecka, en kväll var det nästan 18 grader minus brrr.

Jag har eldat läst bok och bara njutit av att äta när jag vill, vad jag vill eller inte alls.

I helgen hade jag fyra bokningar för sittningar, det gäller att öva och öva, ni som läser om detta får gärna skriva till mig om ni är intresserade av att få en kontakt med nära och kära i andevärlden. Det gick bra och jag känner mig väldigt nöjd, med alla fina möten, mycket humor kärlek och ljus. Detta gör jag nu gratis när jag är under utbildning……. så passa på 🙂

Läs gärna veckans budskap, vill ni ha en läggning av tarot kort så hör av er.

En liten hint om att jag har börjat att planera vad jag ska så och driva upp i växthuset snart…… inte långt kvar. Ses och hörs nästa söndag.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *