Veckans tips

Kronchakrat

Kronchakrat eller Sahasrara som det heter på sanskrit sitter mitt på hjässan där fontanellerna är, chakrat kopplar oss med den gudomliga energin som finns i universum. Om man arbetar med sitt kronchakra kan man uppnå högre dimensioner och det gudomliga. Ju mer man arbetar med sin personliga, andliga och mediala utveckling desto högre resultat når man. Elementet är ljus och färgen är vit eller violett, betydelsen är healingenergi, tillit, tro och kontakt med universum, det högre jaget, tankar kunskap, insikter och förståelse.

Ett balanserat kronchakra får oss att känna samhörighet, delaktighet och ett andligt medvetande.

Ett obalanserat kronchakra ger oss känslan av att vara avskärmade från livet, att inte kunna se någon mening med livet, psykoser, otrygghet oro och kronisk trötthet.

Ett överaktivt kronchakra visar symptom som religiös fanatism, konflikter och en överdriven tro på sig själv. Ett underaktivt kronchakra så känner man sig otroligt rädd för döden, känslor av tomhet och meningslöshet man saknar lust att utvecklas. Balansera kronchakrat genom att meditera och visualisera färgerna vitt eller violett, ät ren mat och drick mycket vatten.

kristaller som är kopplade till kronchakrat är bergskristall, ametist och selenit. Det fysiska som är kopplat till kronchakrat är hjärnan och nervsystemet.

Det är viktigt att energin kan flöda fritt genom alla våra chakran för att vi ska må bra.

Kärlek Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *