Veckans tips

Kristaller

Denna vecka har jag valt att skriva om kristaller allmänt, hur man väljer en kristall, hur man kan rena en kristall, även hur du kan programmera dem och vilka stenar fungerar bäst med ditt stjärntecken. Så var så goda…..

Det finns väldigt många kristaller/stenar och det kan vara svårt att veta vilken som är rätt för just dig, om du får en i present är det enkelt, men om du ska köpa en till dig själv kan det bli svårare, du kan behöva titta dig omkring på nätet och i böcker, kanske till och med ta dig till butiker som säljer kristaller, känna och klämma eller att bara veta att kristallen tilltalar dig. Du kan även välja en som finns under din födelsemånad, ditt stjärntecken och den kan faktiskt frigöra himmelska energier.

Men innan du använder eller programmerar kristallen så behöver du rena den, det finns de kristaller som inte kan vara i vatten som exempelvis selenit. Rengör dem genom att att hålla dem under rinnande vatten, eller lägg dem i havet eller saltvatten och tänk tanken att gamla energier sköljs bort. Man kan även rena dem med örter, typ röken från salvia, det finns även speciell rengöring på spray flaska att köpa på nätet. Det finns de kristaller som inte behöver renas, citrin, kyanit, azeztulit som är självrenande. När du har renat kristallen så kan du programmera den, och det finns många sätt att utöva programmering av kristaller. Om du är ny och osäker på hur du ska gå till väga så håll kristallerna , en i var hand och föreställ dig ett ljus som omger dem (om det känns svårt så håll dem framför en ljuskälla) säg högt – jag tillägnar denna kristall till det högsta goda, må den användas i kärlek och ljus. Håll i kristallen två till tre gånger per dag, eller bär den på dig under dagen. Det kommer att fungera prova….. Nästa vecka kommer jag att presentera vilka kristaller som hör till vilket stjärntecken/månad…… så håll koll

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.