Blogg

Fröer & Influensa

Denna vecka började inget vidare, jag däckade fullständigt i influensan, det var länge sedan jag var så sjuk. ajsg orkade verkligen ingenting, så det blev mest att sova och kolla serier på tv, tack gode gud för min crome cast, den gick varm på serier. Inte nog med det min kära make däckade även han i influensa så då hade jag ingen som lagade mat åt mig, vi åt det vi fick tag på i kylskåpet, min make fick tyvärr problem med andningen och fick ge sig i väg till läkaren, där dom konstaterade lunginflammation.

Efter ett par dagar så kände jag att jag kunde sitt upp korta stunder och det var då som jag hittade frökatalogen som jag beställt. Det bästa av allt är att alla mina fröer är slut så jag måste köpa allt nytt, efter två dagar så var jag klar och skickade iväg beställningen och nu ligger dom här hemma och väntar på att få komma i jorden, ska bli så kul. Vi avslutade vår sjukstuga med att ge oss ut och lufta oss, vi gick på solvalla och vi bodde på hotell, det tog på krafterna så en söndags vila satt fint……..

Nu är det dags att förbereda inför kommande vecka med jobb, träning, schysst kost och allt vad det innebär i vardagen, jag tycker i alla fall att det är skönt med vardag och rutiner. Men som andra har sagt ibland så kommer livet emellan och det är väl då vi ska stanna upp vara här och nu, vilket vi borde göra oftare. Så ha nu en jättefin vecka med härliga möten och fina stunder och glöm inte att stanna upp då och då och njut, själv ska jag göra ett besök på tatueringsstudion i Norrtälje denna vecka, ta hand om er.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *