Veckans budskap

Fem i luft, fem i jord och enhet

Situationen har inte löst sig på det sättet du hade hoppats på, det är bara att analysera innan du försöker igen. Du har en kraft men den ligger inte i hur saker och ting faller ut utan hur du hanterar situationen, se upp för oro !

Värdera varför de olika händelserna har skett så du kan det som en lärdom, någon i denna situation som har varit har inte varit helt ärlig, det är viktigt att vinna för denna person och då tillgodo ser denna person bara till sig själv, granska situationen, se upp för okloka val, hämnd och skadeglädje.

Just nu är du för fokuserad på vad du inte har, vänd på det och använd attraktionslagen, hjälp finns precis vid din sida, du har lite svårt att se hjälpen just nu, vänd allt till det positiva, dina känslor är bara tillfälligt pessimistiska, det blir bättre. Under tiden är det bra om du nu tar hand om din fysiska och emotionella hälsa det kommer att ge positivt resultat.

Det kommer ett tillfälle till dig om att gå med i någon slags grupp eller kurs, det kommer att berika dig, du kommer även att vidga din vänkrets, det kan även röra sig om någon slags andlig grupp, där finner du vänner som är stödjande har integritet och stark moral och det är vad du behöver just nu.

Du kommer också att ifrågasätta och granska allt runt den situation som har varit och det blir som följd att du får bort blockeringar, så full fart mot dina mål. Denna grupp är viktig och du väljer att ha tillit tilll dessa människor, man kan aldrig lära sig för mycket.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *