Veckans budskap

Ess i eld och Riddare i eld

En spännande ny möjlighet, befordran i karriär. Förändra ditt liv nu !

En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Ge dig hän! Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid som är god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar. Om du vill förändra ditt liv, gör det nu !

Ytterligare betydelser av detta kort: Starta ett företag. Arbetserbjudanden eller befordringar. Spännande ny information. Uttrycka sig personligt. En nystart.

En plötslig händelse som kräver omedelbar uppmärksamhet. Tiden är det viktiga. Tänk igenom saker och ting noggrant.

Situationer: En betydelsefull situation kräver din omedelbara och fullständiga uppmärksamhet. Även om tiden är viktig, är det viktigt att undvika förhastade beslut. Entusiasm och självsäkerhet är underbart, så länge de inte är separerade från visdom och försiktighet.

Personer: En person som brinner för allt som han eller hon tar på sig. En person som tar ansvar och handlar snabbt med tillförsikt och säkerhet på uppdrag av sina kära eller för ett kärt syfte. Orädd. Lojal. Karismatisk. Äventyrlig. Rastlös. Möjligen otålig och envis när det gäller att få sin vilja igenom.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *