Blogg

Bastubad & Healing

Veckan som gått har varit full av härliga stunder med både det ena och andra, jag är så tacksam att jag får arbeta med andevärlden, både healing och sittningar. Vi hade även en för länge sedan inbokad grillkväll med härliga människor, god mat, många skratt och bastubad, underbart skönt.

Jag har tyvärr haft problem med min dator och inloggning till att administrera min hemsida och det blir ju katastrof för mig, när jag inte kan jobba med det som jag gillar allra mest 🙁 Jag vet fortfarande inte vad felet är men jag har kunnat administrera på en annan dator som tur är.

Veckorna springer iväg, vi är snart inne i oktober och sommaren är ett minne blott, vi får plocka fram alla minnen från sommaren när det blir som mörkast. Nästa vecka startar jag en 30-dagars utmaning, att äta 800 kcal per dag i två veckor för att sedan äta 5:2 vilket innebär fasta 2 dagar med 800 kcal och sedan äta inriktning medelhavskost, det ska bli spännande. Jag har läst och lyssnat mycket på Mikael Mosley som är fadern till 5:2. Jag önskar er alla en fortsatt härlig och fin vecka !!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *