Blogg

Veckorna kommer & Veckorna går

Livet rullar på, hus är till salu, pelargoner planteras om, plantor sätts ner i större krukor, gräset växer och behöver snart klippas, solen bränner skönt i lä från blåsten och mat ska lagas och ätas och våren gör sig sakta men ändå påmind…..livet går vidare fast annorlunda.

Att vara på landet och umgås med sina grannar på distans är underbart, att kunna hålla i sina rutiner som träning, meditation och promenader i naturen är helt underbart……. så livet rullar på…. det fanns ett då det finns ett nu och det kommer ett sedan…. att höra och att se och att finnas är gott nog.

Jag saknar min familj och jag saknar mina vänner……jag saknar att umgås, äta gott njuta och skratta och att känna närhet med dom mina. Jag tror att livet efter covid 19 kommer att ge oss många insikter både på det lilla planet och på det stora planet….. Jag önskar er en underbar ny vecka med mycket nya insikter och upplevelser…..

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.