Veckans budskap

Veckans Vägledning

Inse att du har kraften för att förändra ditt liv, utmana dig och följ ljuset, väx och utvecklas på alla plan i ditt liv.

Det är nu du ska skörda det som du har sått förut, njut av frukterna, av jobbet du har gjort. En andlig person, lärare, ledare finns i din närhet, den personen har visat dig vägen, din nuvarande plats, rådfråga om du behöver, denna ledare/lärare kan även vara du själv och då fortsätter du att använda din intuition. Du äger mer styrka och ingår i ett starkare sammanhang än du kanske vet, din uppmärksamhet och energi bygger din väg framåt. Se alla motgångar som du upplevt som erfarenheter. Om du är inne i en läkningsprocess så lämna över, du får hjälp med den energi som du behöver för att läka och utvecklas i.

Tillväxt och överflöd, som sagt allt du sått kommer till dig rikligt, din ekonomi är stabil, tänker du göra en ekonomisk affär så gör det nu. det finns ju andra rikedomar än pengar, frieri eller graviditet i din närhet. Du har behov av naturen nu så ut och krama träd eller plocka bär. Njut av skörden och kraften som kommer med förändring.

Kärlek och Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.