Veckans budskap

Veckans Vägledning

Nu händer det saker antingen är det slutet på något eller början på något. Det du förtjänar det får du, något omkring dig växer en utveckling som du väntat på. Men ha nu inte för bråttom du kan ändå inte påverka just detta utan var nu tålmodig, det som ska komma det kommer. Stå stark.

En mindre förlust kan dyka upp, försök att inte gå in i saker som får dig att må dåligt, stanna upp och fundera innan du tar nästa steg eller ett mindre beslut. Just nu fungerar invanda mönster bäst då det blir stabilt och tryggt. Låt inte egot ta för stor plats eller styra för mycket, be då egot kliva åt sidan så att du kan ta dina beslut som du behöver.

Det ser bättre ut längre fram i veckan då det mesta lättar med disciplin och koncentration. Glöm inte att följa och lyssna på ditt hjärta mitt i allt det som händer, vänd dig in mot ditt hjärta och ställ frågor så kommer svaret till dig.

Känner du att du vill veta lite mer om vad som händer omkring dig just nu så hör av dig jag jobbar mycket just nu med tarotkorten, bra höst pris just nu 222 kr för en läggning. Ha en fin vecka…..

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.