Veckans budskap

Veckans Vägledning

Det har varit en orolig tid, det har funnits en känsla av att du inte kommer någonstans och det har varit svårt att se klart, men att ha stannat där och blivit mentalt stark har fungerat, ladda och se framemot nästa steg, för snart ska du färdigställa det som behövs.

Just nu känns det optimistiskt och du vill gärna kasta dig ut men dra tanken en runda till innan du gör något förhastat. det finns glädje och den där pirrande känslan av att något nytt är på ingång, håll öron och ögon öppna och var vaksam på tecken.

Det ser ut som om en yngre person i din närhet kommer att förändras i betydelse för dig och kommer att bero på att denna person behöver följa sin dröm. Ett enklare förhållande kan komma att inledas, ett förhållande som inte bygger på något djupare. Du kommer att ha möjlighet att välja bort detta förhållande. Släpp taget när det är dags, ta sedan fram din kreativa sida den kommer att vara i sin bästa form, om du följer ditt hjärta genom hela vägledningen så kommer allt till dig med glädje och värme.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.