Blogg

Veckans smått & Gott

Tänk vad mycket man kan fylla en vecka med, fina möten med nya människor, ett otroligt bra miniföreläsning om ätstörningar mina fina härliga deltagare i grupperna jag har på jobbet. Skrivargruppen ha nu i veckan äntligen fått ihop sin novellsamling, jag är stolt som en hönsmamma över vad dom har gjort. Hälsans dag på folkets hus gick av stapeln i lördags och jag var där och arbetade och företrädde Fokushuset Tiohundra, jag höll i ”prova på” mindfulness och det blev fullt, jättekul.

Nu har jag mediterat varje dag sedan sommarsemestern 8-10 minuter och nu börjar det hända saker, jag känner mig mer närvarande jag går inte i taket lika lätt och fort som förut, jag tänker till både en och två gånger innan jag tar beslut eller säger något av vikt, jag känner mig även mycket lugnare och gladare.

Söndagen hade vi planerat att gå en del av en etapp på Roslagsleden, men tyvärr så stoppade regnvädret oss så synd det hade varit mysigt men inte i ihållande hällregn, så vi hoppas på nästa söndag och att vi kommer iväg då.

Jag hoppas att ni alla får en fin vecka med mycket glädje och fina möten.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.