Blogg

Veckan som sprang iväg

Veckan startade riktigt bra efter en helg med healingkurs, full av energi utav alla healing behandlingar jag fått, måndagen kommer och jag känner att det är något knas med min vänster fot, svullen, varm, röd pirrar och har bortdomningar, hur många symtom som helst, gör inte som jag, googla på symtomen, jag hade både blodpropp, gikt allt möjligt konstigt, Puh ! Måndag kväll kom med en jätte värk i foten så på tisdag ringde jag och bokade tid hos läkaren. Kom dit och fick efter mycket undersökande av foten och några provtagningar fick jag min dom, en rejäl inflammation som troligtvis har uppstått på grund av överbelastning och min atros som jag har i tummarna som då gör att jag lättare kan få en inflammation att blomma ut. Skönt med raka och bra besked !!!

Jag har i alla fall tränat styrketräning denna vecka som vanligt tre tillfällen, men någon joggingrunda har det inte blivit, men idag plockade jag fram mina stavar med vikter i och tog mig en promenad på några kilometer, kändes riktigt skönt efteråt och lite flås blev det också på grund av stavarna. Det var skönt att komma ut i naturen, det blir alltid som en meditation, mycket skönt.

Hösten är här nu i lördags så stängde vi av värmen i poolen efter ett långt och skönt bastubad. Nu får poolen stå och snurra utan värme så vi hinner nog med fler bastubad men dock utan värme i vattnet. Det är inte bara jag som känner av hösten två av mina tre katter har nu denna helg börjat sova inne mer och mer. Fler tecken på att det är höst är att börja elda inne på kvällen och krypa upp i soffan med ett gott the och det är precis det jag ska göra nu….. Så ha en fin och härlig vecka på er alla.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.