Blogg

Veckan som gått……

Halloj på er alla fina människor…. jag hoppas att ni också har haft en fin och givande vecka.

Vi hade julmarknad i torsdags på jobbet, vi sålde godis, kakor hantverk och hade en populär workshop där man kunde göra sin egna krans att lägga på bordet eller hänga på dörren. Så mycket folk som både fikade och handlade, jag var sjukt trött men supernöjd 🙂

Jag har även hunnit vara gräsänka några dagar, mannen åkte upp till barnbarnet några dagar, jag hade gärna följt med,  men denna gång fungerade det inte praktiskt, så jag drog igång storbakning på lördagen både fröknäcke, mjukt bröd och mjuk nyttig pepparkaka (se recept under veckans recept) jag hann även med en lång promenad, jag älskar verkligen att promenera i naturen och vid sjön, riktigt mysigt.

Söndagen startade med att jag vaknade strax efter sju, utsövd, vid nio hade jag bokat in en healing, som gick riktigt bra med mycket ljus och värme, vi fick nog till det. Därefter fick jag en healingbehandling av min härliga kurskamrat från healing utbildningen, hon är så duktig och jag har haft massor av energi idag, det blev även idag en promenad i naturen och  sedan avslutade vi dagen med adventsfika hos mor och Arne, jag syster och hennes man lika roligt och mycket skratt som vanligt. Nu är det snart ny vecka nya möjligheter, jag startar min vecka med styrketräningspass på gymmet innan jobbet i morgon bitti.

Jag önskar er alla en härlig ny vecka med ljus och värme.

Ljus & Kärlek Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.