Blogg

Veckan som försvann

Denna vecka började med att jag däckade i förkylning, feber och ont i halsen men som jag brukar tänka så kan det bara bli bättre, så summa kardemumma så försvann tre dagar, men jag behövde verkligen återhämtning, och det fick jag. Då det fanns tid att läsa ifatt saker lyssna ifatt saker som änglameditationer och böcker om andevärlden och gratis kurser på nätet om intuition, det bästa av allt var att man kunde göra detta liggande.

Jag hoppade över all träning den här veckan, och gör ett nytt försök nästa vecka, ska bli skönt att komma igen jag tänker också promenera och meditera varje dag denna vecka som kommer. Jag älskar att vara ute i naturen och känna energierna, så jag är taggad för nästa vecka och hoppas att den inte försvinner.

Idag har jag varit på besök i ett hus med en del tunga energier, som jag nu förhoppningsvis har kunnat få bort med healing, kärlek och ljus. Nu är jag inte elev längre utan nu ska jag som spiritualistiskt medium stå på egna ben, känns både spännande och utmanande och lite skrämmande.

Från denna vecka som kommer och ett par månader framåt så kör jag sittningar både via telefon och hemma. Jag har ett bra starta upp erbjudande ett par månader framåt och det är 400:- för en sittning ca 40 minuter.

Hör gärna av er för frågor och information på min email : lieshalsovarld@gmail.com eller mobil 0704231045

Titta gärna in under fliken Medium där finns mer info.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.