Blogg

Veckan som försvann

Det var fasligt vad denna vecka stack iväg snabbt, först var det tisdag och sedan vart fredag, men desto snabbare går det ju till semestern. Det känns bra att fler och fler deltagare är tillbaka på arbetsplatsen även fast vi fortfarande har corona-tider. Denna vecka hann jag även med att tatuera mig, nu ska jag inte göra flera på bra länge, just nu är jag nöjd.

Äntligen har jag fått in vanan att träna fyra gånger i veckan, det känns riktigt bra, jag har även fått ordning på grönsakerna halva tallriken med grönsaker och resten protein och kolhydrater, schyssta sådana förstås…..

Jag har lyssnat på Sofie Sarenbrants senaste bok mytomanen en riktigt bra bok den kan jag rekommendera. Jag har helt snöat in på svenska deckare/thrillers, jag har nog snart lyssnat på alla som finns…..

Jag har även utfört en healing denna vecka, jag älskar verkligen att få ge healing det känns så himla bra i både magen och hjärtat. Jag har även skördat mina första rädisor, supergoda var dom ju förstås. Jag har även hunnit med en del promenader båda korta och långa denna helg, det är så superskönt att bara vandra på……nu i veckan som kommer har jag bokat fotvård med massage ska bli jätteskönt att få fina sommarfötter.

Jag älskar pioner och snart så slår mina ut. den kallas även bondros och den har även magiska krafter, förr trodde man att den kom från månen och därför hade oerhörda magiska krafter. Pion är starkt skyddande för kropp, själ och ande, i trädgården skyddar den mot ondska och storm och i bukett skyddar den hemmet. Källa boken häxans årstider av Hella Natborst-Böös

Jag hoppas att ni får en fin vecka och att ni tar hand om er och era nära.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.