Blogg

Växthus & En runda i skogen

Denna vecka har gått riktigt fort, med blandade möten och arbete, det har även funnits tid för healing denna vecka helt galet skönt att få sina chakran balanserade, det ger mycket energi, vi har även haft både fullmåne och supermåne, det har för mig i alla fall gjort att jag har sovit dåligt, både onsdag och torsdag natt, jag har även gjort en ny tatuering…..riktigt nöjd är jag.

I växthuset så växer det så det knakar och nästan syns, det är så harmoniskt att sitta där och meditera och även äta frukost, alla blommorna och bladen denna grönska med alla dofter så ljuvligt…. ledig lördag visade sig med riktigt bra väder mycket sol och värme när man satt i lä…..jag fick nog även lite solbränna i ansiktet.

Jag har även fattat tycke för att gå-springa i skogen, det innebär att jag går lite ibland och springer lite ibland det som är roligt med det hela är att man får parera en del på stigarna en del träd som ligger ner som man får hoppa över och leriga vattenpölar och idag blev det en runda på ca 7 km….. jag är supernöjd. Jag har även varit och handlat åt min mor och hennes sambo det känns skönt att kunna hjälpa dem med det. Så just nu ser min tränings vecka ut som så att jag tränar fem dagar i veckan….och det känns fint

Jag hoppas att ni kan njuta och ha det bra fast vi lever i Corona-tider, vi får tillsammans försöka göra bra saker för oss själva och gärna dela med oss om olika tips till varandra….. vi behöver lite annat att tänka på då och då, vi går ju även mot den bästa årstiden med förhoppningsvis mycket sol och värme……ha en fin vecka så hörs och ses vi snart igen…..

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.