Blogg

Världen och Kejsaren

Båda dessa kort innebär ärkeängeln Mikael.

organisation och logik, struktur, disciplin och ledarskap, innebär ett välutfört arbete, glädje och belåtenhet, tacksamhet och en väg till upplysning.

det är viktigt att skapa logik, disciplin och ordning just nu. Det visar att fastän dina drömmar är sunda och bra, behöver du och dem fortfarande, riktlinjer och organisering så att de kan manifesteras ordentligt, dags att skapa en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och behålla en lugn och bestämd kontroll över hur den planen blir förverkligad. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare.

Änglarna sände dig detta budskap för att du lyckligt har avslutat något mycket viktigt. Gratulera till ett välutfört arbete, du är nu redo att gå vidare till något nytt, njut av dina känslor av helhet och fullbordan. Du har även växt andligt och utvecklats till en helt ny nivå vad gäller universum, du känner nu en stor tacksamhet. Fullkomlighet, ta ett kliv till nästa nivå.

ärkeängeln Mikael ser över ditt gudomliga livssyfte, kalla på honom för mod och styrka när du gör viktiga och livsförändringar.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.