Blogg

Vädrets alla sidor & Corona

Jag kan ju inte skriva här utan att nämna vårt väder som härjar just nu, det känns tråkigt att vädret är så ostadigt just nu och så kallt i maj månad, när det ska vara varmt och spirande grönt, blommorna ska blomma och livet ska kännas lättare, mindre kläder……… ni vet vad jag menar, jag tar mina promenader och jag sitter i mitt växthus där det blommar och spirar för fullt och utanför så visar vädret alla sina sidor från sol till hagel till regn och sedan sol och regn samtidigt, det blåser och det är kallt, det känns inte som maj månad.

Det känns som om vi alltid har levt i corona-tider, att ska vanor går fort 3-4 veckor, och nu har vi befunnit oss länge i coronans värld. Tänk hur fort vi vänjer oss, men vi får ändå hoppas att corona planar ut på ett bra sätt då det kan finnas vaccin och att man kan testa sig om man är immun eller inte,att vi lyckas ta reda på lite mer om detta virus och då kan besegra det. DEt har ändå kommit en del positiva saker med viruset, vi människor har nu tid att bli påhittiga, löser saker på både bra och roliga sätt, vi blir riktigt uppfinningsrika och kreativa.

Jag har under ett par månader varje söndag gått ut i skogen en till en och en halv timme, där jag power walkar och jag joggar och jag hoppar över stock och sten, riktigt roligt och pulshöjande, stigarna är mestadels ganska breda och då finns det utrymme för att parera och hoppa, riktigt roligt faktiskt……

Som sagt även om vi har corona-tider, dåligt väder och kallt i maj och hittar på saker som vi nog inte vanligtvis skulle komma på så rullar livet vidare och vi gör det vi ska göra för att inte smitta eller bli smittade. Så jag fortsätter att önska er en fin kort vecka med ledig torsdag….. ta hand om varandra och gör det bästa av situationen………

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.