Veckans tips

Vad kan jag erbjuda er!

I denna veckans tips ser det lite annorlunda ut, jag kommer att tipsa er om vad jag kan erbjuda er under en begränsad tid, ni får naturligtvis höra av er till mig om ni vill boka något eller vill veta mer om något……Det finns några saker som jag brinner väldigt mycket för och gärna vill hålla på med så mycket min tid räcker till och så mycket som jag bara orkar och då behöver jag dig….

Här kommer mina erbjudande fram till och med 15 december.

Så till att börja med så är jag diplomerad livsstilsrådgivare & kostrådgivare och jag brinner både för förändringar och kost, jag har ett jättefint data program som heter Nutrition Data där jag utifrån dig kan ge dig råd, så vill du få råd eller göra en förändring så finns jag här. Just nu 200:- hör av dig så berättar jag mer.

Att få och ge healing är också en stor gåva som jag är oändligt tacksam för, jag har en vän som också är utbildad andlig healer och som i veckan fick bort både mitt öron problem & knä problem, hon fick också healing av mig och fick mer energi och kunde sova bättre, som tur är så går det att både ge och få healing på distans, så bra. Just nu får du healing av mig för 200:- hör av dig så berättar jag mer, jag utövar även schamansk healing, dock ej på distans, utan då får du göra ett litet besök hos mig.

Jag kan även lägga tarot kort för dig, angående ditt liv och det du har omkring dig, du kan även få svar via änglakort och pendel. Det kostar också 200:- just nu.

Ock till slut vill du ha en sittning, en kontakt med andevärlden/dina nära och kära som har gått över till andra sidan så kan ja ge dig det, jag är utbildad spirituellt medium, så antingen hos mig eller per telefon, just nu 200:- ca 30-40 minuter. Allt detta har jag utbildning inom och känner att jag behöver en rejäl dos av detta nu, därför ger jag dig detta erbjudande, kolla under menyerna här på min hemsida så kan du läsa mer om mig och mina utbildningar. Hoppas vi hörs, våga höra av dig om du har frågor eller annat du funderar över.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.