Blogg

Tur med Hubben & Gubben

Min sista semester vecka, tänk vad fort fyra veckor går men oj vad jag har hunnit med mycket roligt trevligt och nyttigt. Jag tänker ju att ibland går ju en månad väldigt fort när man jobbar och lever i vardagen så inte så konstigt att fyra veckor semester går lika fort. Jag började en ny oline kurs om indigos och kristallbarn, jag har varit på bilsemester i bland annat Karlskrona, vi har träffat fina vänner som vi inte sett på länge, jag har mediterat lite längre än vanligt varje dag, jag har bakat, lagat storkok, jag har umgåtts med systeryster, jag har hängt vid poolen och lyssnat på böcker….och avslutade min semester med gubben i hubben..

När jag fyllde år i våras så hade vi ett litet utomhus kalas för att fira med fika och lunch med dom bästa och vänner, då fick jag en helg i deras nya husbil i födelsedagspresent och den utnyttjade vi i helgen som varit, vi bokade två nätter i Östhammar, jättefin camping lugnt och skönt, varmt och soligt vi kunde verkligen inte ha fått det bättre…. så i morgon så börjar min vardag igen, men jag tänker ta vara på både kvällar och helger resten av sommaren……ta hand om er !

Kärlek & ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.