Blogg

Tröttsam vecka

För det första så gick denna vecka väldigt snabbt, men jag har också varit trött, haft problem med min fot, så det blev att ringa ett nytt samtal till hälsocentralen för att få en ny tid. Hela veckan har jag längtat till lördagen och Harmonimässan, och inte nog med det jag träffade två fina godingar som jag fick umgås med i flera timmar det var otroligt trevligt som det brukar vara att få umgås med dessa underbara fina människor.

Det fanns hur mycket som helst att titta på, klämma på, prova på, prata om….. smaka på…. underbart att allt detta kan samlas under ett tak. Det fans även seanser och föreläsningar och medium kollegor som arbetade och ställde ut på mässan. Sedan vart det middag hos våra trevliga och härliga grannar, god mat och trevligt sällskap, tråkigt att det har regnat hela helgen vi hade tänkt att ta en av etapperna på Roslagsleden men det gick ju inte i detta regnväder. I kväll blir det webinarium live om hur man kan försörja sig på sitt andliga arbete. Jag skulle vilja avsluta med ett så grymt citat som verkligen säger allt, jag har ärligt tagit det från facebook en sida som heter Power of Positivity som jag gillar…….

The first thing you should know about me is that I am not you. A lot more will make sense after that……..Ha fin nästa vecka och ta hand om er !

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.