Blogg

Träning jobb & växthus

Boken ovan är underbar att läsa och bläddra i den ligger i mitt växthus just nu….Maj hette förr blomstermånad och maj betyder löv, gullviva är en fantastisk vår blomma som man kan använda magiskt: Håll en gullviva i handen så får du hjälp med att hitta gömda skatter och borttappade saker, en gullviva under förstutrappan håller oönskade gäster borta, den förknippas med kärlek ungdom och älvor och doften är läkande, lägg en gullviva i fickan så behåller du din ungdom eller får den tillbaka. Detta är ett utdrag från boken ovan……

Vi kör på som vanligt med vår verksamhet som jag har turen att få vara med forma, jag vet att det arbete vi gör är alltid viktigt men det framkommer än mer i dessa rådande tider, jag är mycket tacksam för mitt arbete och de människor jag möter varje dag.

Nu har jag kört två veckor med 4 dagars träning istället för tre och det känns bra, jag har varit lite dålig på att träna kondition, men nu gör jag det två gånger i veckan, så skönt och tiden finns ju verkligen jag kan inte skylla på tiden i denna covid -19 tid……promenaderna i skogen fortsätter jag naturligtvis med både på lördag och söndag, jag brukar även hinna med att handla åt min mamma och hennes sambo om det behövs…

Att jag har drivit upp mina växter i växthuset så här bra, det är nog första året som det typ är klart i växthuset och att jag inte är ett dugg stressad för att jag inte hinner med omplanteringar och annat pyssel som behövs i ett växthus, det dröjer nog inte länge förrän första tomaten tittar fram…..i går var jag och köpte blommor och jord jag plockade även ihop en del växter från växthuset för att åka till min mamma och hennes sambo med så nu har dom att göra ett tag framöver…..vi ses nuförtiden på två meters avstånd.

Denna helgen har jag även suttit i växthuset och njutit av ett glas vin, jag har även njutit av att lyssna på en bra bok, jag njuter mycket nu för tiden…Veckan som kommer är ju inte fem dagars arbete utan snarare fyra dagar det blir fint, på tisdag blir det ännu ett besök till min vän Erika. Igår bastade vi, det var riktigt skönt. Nu hoppas jag att ni alla ska ha en fin och trevlig vecka så hörs vi snart igen……ha kul och njut !!!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.