Blogg

Tomatplantor & Rufus i gurklådan

När jag sådde mina tomat frön så tänkte jag aldrig att alla frön skulle ta sig därav att jag satte två frön i samma kruka, men så gick det inte längre dom har vuxit ur krukan så det var bara och leta fram större krukor och 18 stycken, det var svettigt kan jag lova, att plantera om alla dessa fina grova plantor. Nu är det gjort och det känns bra.

Jag har även haft sällskap i växthuset, jag har en stor svart och vit katt som heter Rufus han är väldigt noga med att vara ren och att tvätta sig i tid och otid. Han blev trött och hittade sin plats i min byggda gurk låda där jag sätter ner mina gurk plantor varje år, där var det varm gammal jord från förra året så där rullade han runt och myste. Det var trevligt med sällskap.

I veckan som var så fick jag symtom på onsdagen så det var bara att gå hem, jag blev hemma på torsdagen också men symtomen försvann efter lite antibakteriella halstabletter och ganska mycket sömn så det kändes helt ok att gå och jobba på fredagen, nu finns inga symtom alls och jag hoppas att det förblir så… det blir en del promenader nu när det är ljusare längre på kvällen och det känns bra när man har varit inne på jobbet hela dagen. Jag har även en tatueringstid bokad denna vecka hos min vän Erika det blir spännande. Jag har även varit på gymmet och där har det inte varit trångt, vi har varit 2-3 st på morgon kvisten de tre gånger i veckan som jag går dit……skönt att kunna ha kvar en rutin.

Nästa vecka blir det kort vecka och för påsken står ju inför dörren, tråkigt att inte kunna umgås med nära och kära på grund av viruset, men det kommer fler påskar, och gubben och jag får hitta på andra saker tillsammans, jag är tacksam för att vi har varandra. EN vandring kan det nog bli i påsk, vi tänkte beta av Roslagsleden en etapp i taget kan bli kul.

Hoppas att det finns något inlägg som passar er denna vecka, jag är som vanligt otroligt tacksam för att ni läser, gillar och delar, ta hand om er därute så hörs vi snart igen…….

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.