Blogg

Tomater & Träning

Äntligen har jag hittat en balans i växthuset och på det som jag har drivit upp från frö, allt växer så fint men sakta precis som det ska göra, mindre värme och mer ljus då blir plantorna knubbiga och stabila, vatten ska dom förstås ha men bara varannan dag.

Att i dessa tider när man ska hålla avstånd och undvika folksamlingar så finns det inget bättre än att ge sig ut i naturen på promenad eller upptäcktsfärd eller kanske ta en fika med en vän eller två i naturen, själv så tar jag chansen att meditera och bara vara just nu, att njuta av det som händer kring mig just nu, underbart, lugnt och skönt. Något som också är skönt och kanske mer ingår i att röra på sig är att lyssna på olika poddar jag gillar spökpodden och eller att lyssna på musik eller bok. Jag gillar också att sätta lite guldkant på vardagen kanske laga eller baka en god efterrätt mitt i veckan, jag mår även bra när jag väljer att äta nyttigt och sunt då äter jag mycket grönsaker och frukt och rör på mig dagligen, tar promenader både mitt på dagen och när jag kommer hem från arbetet, det är verkligen något som ger mig massor av bra känsla och energi. I denna surrealistiska tillvaro som vi lever i just nu känns det ändå som om vissa saker ting behövs mer än vad de har gjort tidigare för att att det ska flyta på så bra som möjligt, är det kanske det som kallas återhämntning, vad vet jag !

Vi har i alla fall haft några fina och soliga dagar i veckan som varit, då vi har kunnat njuta utomhus, jag önskar er alla en fin kommande vecka och ta hand om er så hörs vi…………

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.