Blogg

Tips & Blogg

Idag kör jag ihop min blogg och mina tips därför att jag känner starkt att dem går så fint ihop idag. Jag börjar med att ge er vägledning från mina änglalek som heter Ljusets Änglar av Ambika Wauters så underbara bilder och texter……Idag kände jag in Räddningens ängel som alltid vakar över oss, den vägleder oss till situationer och personer som tvingar oss att välja det goda alternativet, för att vi ska lära oss om vad som är sunt och hälsosamt. Det finns tillfällen när vi behöver bli räddade och få våra liv omvända av en stark kraft som vet vad som är det bästa för oss, när du behöver bli räddad så ropa på hjälp och låt dig bli räddad på kärlekens ochljusets vingar.

Jag tycker verkligen att denna ängel passar oss alla idag, idag är vår dag då vi ger oss själva det vi behöver och det kan vara allt från vila till umgänge med familjen….. alla är vi olika som tur är :)vi behöver vår egen kärlek den vi ger till oss själva vi behöver glädje och uppskattning, ta dig tid idag och sätt dig 10 minuter och meditera, eller ta en promenad och ha ett fint samtal med dig själv eller ring en vän och prata bort en stund om drömmar, livet och kanske framtiden. Idag tycker jag att du ge dig själv det bästa.

Denna dag är även magisk på olika sätt och låt allt det magiska komma till dig och njut!!!

Jag kommer även idag att skicka så mycket ljus och kärlek som jag kan under dagen till alla de människor som behöver det, om ni gör detsamma så kan det inte bli annat än massor av värme, kärlek, ljus och hopp!! Jag önskar er en varm fin och lugn jul.

God Jul Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *