Veckans budskap

Tio i jord med kejsaren och tre i jord.

Det förflutna har gått i överflöd och ekonomisk trygghet, du har etablerat en hållbar framgångsgrund när det gäller arbete, vilket också medför frihetskänslor, du har eller kommer att få materiell bekvämlighet och med det kunna njuta, men glöm inte att uppskatta de små tingen i livet. Ditt familjeliv har känts starkt tryggt och fridfullt, du har fått stor tröst från dem runt omkring dig.

Här och nu är det viktigt att skapa logik, disciplin och ordning just nu, nu visar detta kort att även om dina drömmar är bra och sunda så behöver de riktlinjer och organisering så att de kan manifesteras ordentligt. Det är nu du behöver skapa en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och behålla en lugn och bestämd kontroll över hur du ska förverkliga din plan. tillåt dig nu att ta ledningen i din karriär och alla projekt du arbetar med. Tro nu på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare. Organisera allt nu så att du kan bli mer effektiv. Kalla på Ärkeängeln Mikael för mod och styrka när du gör nödvändiga livsförändringar, han kan även hjälpa dig att fokusera på dit logiska sinne.

Det som nu är framför dig är att du kan lyckas med situationen som du frågar om, med hjälp av hårt arbete och bra planering. Du kan komma att få ett erkännande eller ett pris för din skicklighet och dina stora talanger. Fokusera nu framöver på arbete som är din passion och genomdriv det efter din bästa förmåga, din kreativitet kommer att bli rikt belönad. Du kan komma att gå med i en grupp eller organisation. Det är viktigt att vara en lagspelare och samarbeta med andra i detta kommande projekt.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.