Blogg

Tillbaka blick på veckan som varit

Veckan startade kanonbra i alla fall för min del, pigg fräsch och supersugen på att träna efter en tråkig förkylning, men nu var det mannen som blivit förkyld, ojojoj vad jobbigt han hade det en riktig sådan man cold, han till och med uttryckte det så till sin arbetskollega, han är också man. Veckans dagar fortsatte på arbetet hade flera intressanta lite kortare föreläsning, jag har jobbat varje dag på att få in tid för mig själv och meditation, inte så lätt skulle verkligen vilja ha mer tid till det som jag vill göra helst och mest.

Jag fortsätter på den linjen, jag har skrivit upp saker som jag ska göra och finna tid till, lusten finns, det kommer att kännas bra när jag kan börja att bocka av punkt efter punkt. Veckan avslutades på jobbet med ett otroligt härlig arbete från mina deltagare i skrivargruppen, jag var så imponerad av dem och min glädje för dem går inte att beskriva, 10 sidor novell med allt en novell ska tänkas innehålla, intressanta karaktärer, miljöbeskrivningar, handling och konflikter, bra jobbat ! jag är så stolt över er.

Sedan hem och packa på fredagen och vidare till den precis nyfyllda femåringen för att fira helgen med honom i Falun, mycket aktiviteter roliga sådana som på stället Yoump, fotboll i lekparken plus annat och lunch på pinchos, kul med dessa smårätter, så att man kan ta flera. Sol hela lördagen ett fantastiskt väder och helg, är nu hemma och uppdaterar hemsidan alla katter är glada över att vi är hemma igen, maten ska lagas och även tvättmaskinen ser det ut som, eller så får det bli en ny, ingenting snurrar i den, tvätten är dyngsur, men det löser sig väl…… jag tänker packa träningsväska och förbereda en superfrukost till imorgon dessutom förväntar jag mig passion hela veckan….. ha det fint där ute.

Kärlek& Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.