Blogg

Tecken från alla håll

Denna vecka har varit tid för vila, en sol som har värmt och lyst på oss. Våren har verkligen tagit stora steg denna vecka. Vi hoppas på att det håller i sig och att vi är på väg emot sommaren utan bakslag. Själv har jag deltagit i en del kurser online som är gratis allt från naturens läkemedel till fördjupning i det mediala, intuition övningar och bli duktig på att meditera väldigt kul och inspirerande.

Jag har både fått och gett healing denna vecka som varit lika härligt och rofyllt som vanligt, det har även blivit promenader varje dag. När man är ute i naturen så ser man tecken både från naturen och från änglarna och jag blir lika glad och lycklig när jag ser tecknen.

Till helgen ska jag gå en utbildning i Shamansk healing, ha köpt en ny trumma och det ska bli jätte kul att lära mig använda den, så boom boom på er alla. På jobbet blir det vår marknad i veckan och det ser jag framemot jag kommer att hålla in workshop där vi ska göra olika smycken. Kul.

Jag vill önska er alla en fortsatt fin vecka som blir lite kortare än vanligt men lika spännande ändå.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.