Blogg

Tacksamhet och återhämtning

Jag har nu under en kortare period skrivit i min tacksamhetsbok som jag har köpt på näthandel. En enkel och kraftfull metod för ett lyckligare liv.

Så står det på min tacksamhetsbok, om man känner tacksamhet för det som man redan har så kommer lyckan på köpet. Allt fler studier visar på de stora fördelarna med att skriva tacksamhetsdagbok. När du skriver ner det du har upplevt skapas ett känslomässigt djup och en medvetenhet. några av de positiva effekter forskningen lyfter fram är: bättre sömn, minskad stress, mindre sjukdomar, större upplevelser av lycka i vardagen, nya perspektiv på vad som är viktigt i livet, större självmedvetenhet. Jag kan i alla fall hålla med om att jag fått större självmedvetenhet.

I helgen så har jag varit trött fysiskt och psykiskt, min kropp och knopp har ropat efter vila….. och så fick det bli, att bara vara och att lyssna på bok ge en healing , där kände jag att det var tillräckligt, jag har inte alltid kunnat känna när jag behöver återhämtning, det är faktiskt de senaste åren…. och det är jag otroligt glad och tacksam över. Hur så lite kan göra så mycket….underbart. Nu går vi in i midsommarveckan och det har gått otroligt snabbt, hela juni har försvunnit känns det som. Midsommarveckan är ju en dag kortare och det känns bra…. vi kommer att ha goda vänner här hela helgen och det är också en slags återhämtning.

Jag kommer att arbeta lugnt denna vecka, sedan är det bara två veckor kvar till semester…. det känns riktigt bra. Trädgården och växthuset har även fått sitt denna helg och vecka… känns bra att vara i fas.

Ha en fin och skön vecka med midsommar helg och allt.

Kärlek och Ljus Lie

1 reaktion på ”Tacksamhet och återhämtning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.