Veckans budskap

Styrka, intuition och positiv förändring.

Denna veckans budskap handlar om ovanstående, du ska resa på dig, sträcka på dig inte undervärdera dig själv, stå upp för ditt oberoende och din kreativitet. Låt inte någon sätta sig på dig, du är stark och kan göra allt du vill, lita på det som du känner.

Du har eller ska eller du själv träffar en person som är magnetisk, godhjärtad och som älskar livet, det finns en stor säkerhet, talangfullhet och skicklighet, lita på denna person !

Du står stadigt denna vecka och är svår att få ur balans. Lyssna på din intuition och kraften i ditt psykiska sinne, lyssna på dina drömmar för det är där du kommer att finna budskapen som ska leda dig vidare. Ha inte för bråttom till handling, ta mer tid för ren insikt, för att allt är kanske inte som det ser ut att vara på ytan.

Dra dig även tillbaka från det dagliga livet och be änglarna och dina guider om vägledning. Ha tålamod allt som ska till dig det kommer, tystnad kan vara guld.

Det kommer även positiva förändringar i ditt liv denna vecka, förvänta dig och njut av dina nya möjligheter när dom kommer. Gamla hinder försvinner och allt rör sig framåt, vänd på de negativa händelserna och se vad de faktiskt gjorde för positiv verkan. Tur, lycklig slump eller ödet.

Genom förändringar så finns alltid ärkeängeln Mikael vid din sida med sitt högsta beskyddande, det är bara att be honom komma.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.