Veckans tips

Starta om med ny energi

Denna vecka är mitt tips till dig att om du går och funderar på en förändring där kost och träning ingår så kan jag nog hjälpa dig, jag är diplomerad livsstilsrådgivare och diplomerad kostrådgivare, vilket innebär att jag har tillgång till ett superbra data program. Det du får av mig är :

Några principer att följa, du får veta om det saknas något i din kost, du får även träningstips som passar dig, du får sunda alternativa tips på snacks och mellanmål, du får exmpel på kostplan där du kan sätta i hop din kost, du får även recept av mig, allt detta får du utav mig, och lite annat smått och gott, du behöver skriva en matdagbok en träningsdagbok, om du tränar vill säga, och du behöver ha ett mål som är glasklart för dig….. så kontakta mig här på hemsidan….. och just det, priset är 300:- nu fram till sista januari…..kontakta mig så berättar jag mer……

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *