Blogg

Sol värme & min fina iris.

Vilken härlig vecka vi har haft med både sol och värme, det har vi inte varit så bortskämda med, varje dag efter jobbet har jag satt mig ute och njutit av kvällssolen och värmen ett par timmar, så skönt !! Det var länge sedan jag var med om en sådan här vår / för sommar när det har växt så mycket och fort och det är ju jätte roligt, det blir mycket att smaka på framöver.

Även mina vackra irisar har börjat att slå ut och man kan inte titta sig trött på dem, jag njuter verkligen. Nu kan vi även åka längre än två timmar hemifrån vi får väl se vad det genererar i så småningom, det känns som om det blir bäst att hålla sig hemma det har ju fungerat i flera månader, i går var vi på kalas hos min syster och hennes man och det gick ju alldeles utmärkt att sitta ute och umgås med både ett glas bubbel, smörgåstårta och ett dopp i deras pool, två i taget ifrån samma familj så då fungerar det mesta…

Det är fortfarande några veckor kvar till semester, men nästa vecka kör jag kortvecka det ska bli riktigt skönt. Jag njut verkligen av denna tid på året, det är verkligen min tid. Nästa helg är den största magiska helgen på hela året, Midsommar helgen det är då det händer, men det får jag återkomma om nästa vecka, ta hand om er och njut!!!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *