Blogg

Snart är det Jul

Tänk vad fort de sista två månaderna har gått, vecka efter vecka har det bara känts som om det bara har funnits måndag och fredag. Och nu är det bara dryga veckan kvar, jag hoppas verkligen att denna sista vecka blir lugn och att den går fort, för ärligt talat så ska det bli skönt med lite julledigt….

Något som jag är otroligt barnsligt förtjust i så är det årets julkalendern, den är så rolig och spännande, bra handling den ligger bra i tiden…..

Nu när jag blir julledig så ska jag passa på att utöka min meditation som jag har kört varje dag sedan sommar semestern, jag har kört 8 minuter varje dag sedan i somras och nu ska jag utöka den till 10 minuter. Ett baby step i taget som min coach säger och på tal om det så går min livsstilsförändring sakta men säkert framåt, vikten går lite upp och ner men kroppen håller på att förändras, vissa av mina kläder sitter löst numera……så kul att det funkar, men man får inte ha bråttom….

Jag hoppas att ni får en fin sista vecka före jul, ta det lugnt och glöm inte att andas djupt…….

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.