Veckans tips

Smaragd

Jag fortsätter på temat stenar och kristaller, eftersom jag själv är intresserad. Så får vi se vad jag får till mig nästa vecka.

Smaragden är grön, det är en sten för inspiration och oändligt tålamod, en livsbejakande sten med väldig integritet, den är känd som den framgångsrika kärlekens sten, den skänker lycka och lojalitet i hemmet. Den förstärker enighet, villkorslös kärlek och partnerskap och gynnsam vänskap. Om en smaragd ändrar färg så påstås den signalera otrohet. Den öppnar hjärtchakrat och har en lugnande effekt på känslorna.

Det är en sten som garanterar fysisk, emotionell och mental jämvikt, den tar fram positiva handlingar, den stärker översinnliga förmågor och klärvoajans, förr så sas det att den gav skydd mot förtrollning och även kunna se in i framtiden. Psykologiskt ger stenen karriärstyrka för att övervinna otur i livet. den är bra på återhämtning och kan läka negativa känslor. Smaragd ger mental klarsyn och stärker minnet. Den stärker bihålor, lungor, hjärta, ryggrad och muskler. smaragd lindrar diabetes och reumatism. Bär den på lillfingret, över hjärtat eller på höger arm. Bär den inte jämnt den kan locka fram negativa känslor. Källa är Boken om kristaller av Judy Hall.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.