Blogg

Semestertider

Så nu har jag haft en vecka semester, vi gjorde några dagar i Dalarna hälsade på hjärtat umgicks och kollade in husbygget, det var inget badväder direkt med värme och sol som jag helst vill ha men gjorde andra saker…..

Fick tips om växten älggräs så jag var ute häromdagen och plockade en kasse, så nu har jag torkat i ugn och gjort the och ett kok av blomklasar och vatten till att badda insektsbett med, fungerar riktigt bra, det är så härligt att kunna gå ut i växthuset och plocka med sig både gurka och tomater att äta direkt……snacka om solvarma grönsaker, jag har även morötter och sallad.

Inom kort så ska vi iväg söderut, vi tänker ta bilen längs med kusten, Karlskrona blir målet, men vi ska även stanna innan och möta upp goda vänner som vi inte har träffat på jättelänge….det ska bli riktigt roligt. Jag njuter både av att träna och ta det lugn det blir en bra blandning, balans kan man kalla det, det har även blivit mycket bad här nu när vi dagarna bjöds på riktig fin värma och sol… det är mitt favoritväder…..Ha det så skönt så hörs vi snart igen……

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.