Blogg

Semester Trip

Då hörs vi igen med nya inlägg och skvaller om vad jag har gjort sedan sist, vi gjorde som så att vi drog i väg hemifrån på en kortare road trip drog ner till östkusten och fina lilla byn Bergkvara där vi bokat ett jättemysigt vandrarhem med väldigt trevlig personal, där träffade vi goda vänner som skulle till Öland så småningom, vi käkade drack gott skrattade gott och promenerade runt i den fina omgivningen, det blev en härlig eftermiddag och kväll…..

Dagen efter for vi till Kristianopel också ett litet smultronställe precis vid havet, små fina hus som var fulla va klättrande stockrosor och vanliga rosor jag har nog aldrig sett så många olika sorter, vackert som attan, där blev det lunch en otroligt vacker och god lyxlandgång, supergod sådan, sedan drog vi vidare efter ett par timmar till Karlskrona……

Där hade jag bokat 2 nätter på hotell mitt inne i stan jätte mysigt…..en utav 2 dagar regnade det men vi gick på tur ändå riktigt mysigt hittade trevliga caféer och restauranger med god mat…. sedan är det ju alldeles förträffligt att komma hem och mysa med sol värme pool och gosiga katter….. som sagt var borta mycket bra hemma bäst …… ha en fin vecka så hörs vi snart igen….

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.