Blogg

Semester Livet

Veckan som gått har rullat på vi har varit hemma och det har då förstås gett mig möjlighet att träna en del och att jag har haft tiden att köra lite dubbelpass, vi bestämde också att vi skulle sälja en grupp av våra utemöbler för att det tog för mycket plats, jag han knappt lägga ut annonsen så var det fem stycken som hade svarat, så jag kollade vem som var först och erbjöd henne att köpa, matte har aldrig varit min starka sida och tydligen har jag även svårt att mäta saker och ting, det blev i alla fall jätte fel på måttet på soffan, oj då sa kvinnan jag får inte plats med den på min balkong ok men jag har en mindre grupp som du kan få köpa….under tiden som vi hade konversation så ramlade det in 15 st till som var intresserade av mina ute möbler…puuhh.. så jag sålde bägge grupperna och gjorde två personer nöjda och vi fick mera plats på altanerna…….

Jag har lyssnat en del på bok deckare förstås och svenska förstås jag är nog lite nördig när det gäller deckare. Jag har påbörjat en beta-kurs om indigos, starseeds, stjärnbarn och kristallbarn, adhd och dopamin jätte intressant, första veckan avklarad 3 veckor kvar och jag ser verkligen framemot resten av kursen…. Den kommer sedan att finna på Svenska healingskolan….

Jag lyssnar ju mycket på böcker men i veckan har jag börjat att läsa en bok som heter Månologi och handlar om månens kraft när den är i sina olika cyklar och faser, jätte intressant skriven av Yasmin Boland……..

En vecka kvar på semestern så dags att börja planera vad som ska hända i höst… intressant, det återkommer jag om senare…. Jag önskar er en härlig augusti och glöm inte fullmånen 3/8 och nymånen den 13/8……. ha det fins vi hörs.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.