Veckans recept

Rootpasta

Ett vegetariskt livsmedel gjort på konjaksrot. Den är glutenfri, vegansk, sockerfri, fettfri och kalorisnål endast 12 kcal per förpackning. Den är mycket enkel att tillaga. jag hör till den kategorin människor som triggas av snabba kolhydrater, vitt ris och vit pasta, det innebär att jag blir otroligt, sugen, söt sugen efter att jag har ätit snabba kolhydrater.

Så för att jag ska kunna äta en av mina favorit rätter spaghetti och köttfärssås så byter jag ut pastan mot detta substitut rootpasta. Jag tillagar köttfärssåsen på vanligt vis och sedan sköljer jag rootpastan i kallt vatten och blandar ner den i min köttfärssås och äter som vanligt med riven parmesan. Denna rootpasta ska inte värmas upp i micron eller frysas ner. Jag värmer hela min glasmatlåda i vanlig ugn. Själva rootpastan smakar i sig inget särskilt men känslan av pasta finns där. Testa den finns i olika variationer fettuccine, nudlar, spaghetti och ris.

Den finns i välsorterade ica affärer vid det glutenfria varorna. Riktigt bra som ersättning till pasta.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *