Blogg

Rågbröd & Sol

Denna vecka som har varit var det nära att jag tappade hoppet men så kom ljuset en hel dag utan hagel, regn och åska, så underbart och när då solen dyker upp så har den med si värmen helt underbart……..vilken känsla det var som om allt blev lättare….. sedan har det bara blivit bättre och bättre….härligt eller hur !!

Dessutom var det helg dag mitt i veckan så en extra dag ledig för mig som arbetar, men jag var åter på jobbet på fredagen……jag har jobbat i växthuset och med odlingslådorna och det växer så det knakar…….

Jag har bakat två sorters rågbröd och jag har tränat mina fyra dagar, skönt, men jag gillar rutiner och när allt är som vanligt typ femdagarsvecka, jag har även hittat ett sätt att äta sunt och mindre kalorier och tro det eller ej men det verkar fungera, halva tallriken med alla dess olika grönsaker i en hög av sprakande färger en näve, min näve protein, en halv näve kolhydrater schyssta sådana och en tumme fett, där gäller också min tumme……så här ser alla mina tre mål ut och det fungerar faktiskt äntligen….hör av er om ni vill att jag berättar mer….

Denna vecka är en speciell vecka jag fyller år och det blir ett annorlunda kalas detta år utomhus med familjen och vänner, så jag hoppas på soligt och varmt väder….ha en riktigt bra vecka ta hand om er och era nära och kära !!!!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *